Boende för alla behov

Vibyggerå och Docksta har ett centralt läge i Höga Kusten samtidigt som vi kan erbjuda närhet till städerna Örnsköldsvik, Kramfors och Härnösand. Det skapar bra förutsättningar för att bli en attraktiv plats för boende och fritid.

Permanent boende

Utbudet på fastigheter för permanent boende varierar över tid men det finns alltid möjligheter att finna bostäder. Förutom villor, jordbruksfastigheter, torp och byggklara tomter finns det lägenhetsboende centralt i Docksta

Fritidsboende

Vibyggerå har många mil kust samt strandnära lägen vid några större sjöar vilket har lett till att det finns förhållandevis många fritidshus i området. Dessutom kan bygden idag även erbjuda ett antal byggbara tomter för den som är intresserad. Med många fritidshus följer att det alltid finns ett visst utbud för hugade spekulanter. Många boenden ligger avskilt och även kustnära.

Vänd dig till Fastighetsmäklaren i Höga Kusten eller till någon av fastighetsmäklarna i Örnsköldsvik, Kramfors eller Härnösand.

Så här hälsar Höga Kusten Fastighetsmäklare:

Vi har en hemsida på svenska, engelska och tyska där vi når många svenska och utländska kunder. Höga Kusten är populärt och det känns väldigt positivt att allt fler söker sig till vår vackra kust. Närheten till naturen, skogen och vattnet ger enkänsla av frihet och trygghet som lockar allt fler både permanentboende och fritidsboende. Välkommen att ta kontakt med oss så kanske vi kan hitta en fastighet som överensstämmer med era önskemål. Vi får fortlöpande in nya objekt. Kontaktuppgifter: www.hogakustensfastighetsmaklare.se, Anna-Lena och Blair Christiansen, telefon 073-82 421 31